Nanna vandt både GP og PSG

02-05-2015 18:33

Den unge danske dressurrytter Nanna Skodborg Merrald har allerede stor international erfaring, blandt andet i World Cup-sammenhænge, og i dag vandt hun to klasser ved landsstævnet i Frederiksværk Rideklub

Dagen bød på tre klasser spækket med flere spændende ekvipager.

Katrine Kraglund vandt dagens første klasse MB3 på Swing King OLD e. Sandro Hit/Don Gregory med en flot score på 72,812%.

Dernæst gjaldt det dagens højdepunkt, Grand Prix, som blev vundet af Nanna Skodborg Merrald på Weltliebe e. Weltjunge/Andiamo (opdr. Peter Jensen) med 70,167%. Andenpladsen i klassen gik til Sidsel M. Johansen på Alibi D e. Alcazar/Coriander (opdr. Ingrid Dahlmann) med 66,333%, mens tredje- og fjerdepladsen gik til henholdsvis Helene Melsen på Aston Martin e. Monteverdi/Sixtus (opdr. Lone H. Andersen) med 65,933% og Lene Hoberg på Toftehøjs Malay e. Latimer/Heslegård’s Meyer (opdr. Berit og Jens Jensen) med 65,000%.

- Planen er at jeg skal starte ham i U25, i Odense og til DM. Jeg havde en super godt tur i dag; en dyr indridningsparade, men ellers rigtig godt. Han får mere og mere styrke, og udvikler sig rigtig godt, fortæller Nanna Skodborg Merrald til Ridehesten.com om Weltliebe, der trods dagens sejr endnu ikke har den store Grand Prix-erfaring.

Endelig vandt Nanna også dagens sidste klasse, Prix St. Georges, på Hohenstaufen II med en score på 71,491%.

Se flere resultater HER.

Ridehestens fotograf var tilstede under dagens klasser. Husk og se billederne på Ridehesten.com i næste uge

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen