Dufour og Bachmann er bare bedst

20-06-2021 14:18

Marie Helene Rigård Rohleder

Cathrine Dufour og Bohemian er tilbage på sporet, og Daniel Bachmann Andersen med den unge Marshall-Bell begynder også at blande sig i toppen. Til Ridehesten fortæller en stolt Daniel, hvordan Marshall bliver bedre og bedre for hver gang 

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Bohemian til World Cup 2019. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Cathrine Dufour og Bohemian e. Bordeaux/Samarant dansede sig til sejren i dagens grand prix special ved det internationale dressurstævne i Herzlake, Tyskland. Ekvipagen scorede 82.064 procent og en sikker førsteplads. 

– Bohemian har været helt fantastisk hele turen hernede. Jeg er super tilfreds og kan ikke ønske mig mere fra ham, fortæller en glad Cathrine Dufour til Ridehesten. 

I grand prixen i går strålede Bohemian også, og Cathrine fortalte til Ridehesten, at det var den bedste grand prix, de nogensinde har redet. Læs hele interviewet ved at trykke HER. 

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell til Equitour DM 2021. Foto. Ridehesten.com/ Annette Boe Østergaard

Daniel Bachmann Andersen og den blot 9-årige DV-hest Marshall-Bell e. Blue Hors Don Romantic (opdr. Nicolai Jepsen og Tina Christoffersen) red sig ind på en flot tredjeplads i går, og i dagens grand prix speciel red ekvipagen til 74.191% og endte igen som nummer tre. 

Det er da også en stolt og tilfreds Daniel Bachmann Andersen som Ridehesten fanger på telefonen i Tyskland. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det gik mega godt. Marshall er med mig hele vejen, og han lytter og lader mig hjælpe og støtte ham. Han gør altid sit bedste, og jeg havde en rigtig god fornemmelse under ridtet i dag, fortæller Daniel Bachmann Andersen.

Vi er flere, som har gået og tænkt om Daniel og Marshall-Bell kan være i spil som reserve til OL i Tokyo, Japan, til august, men til det svarer Daniel klart, at der er den 9-årige Marshall fortsat for ung. 

– Han bliver bedre gang for gang, og lige nu er planen, at vi rider flere internationale stævner henover sommeren. Hvis han fortsætter den gode udvikling, så tør jeg godt begynde at satse på EM i Hagen til september, siger Daniel Bachmann Andersen. 

I månedens Ridehesten magasin kan du læse en stor portrætartikel af stjerneskuddet Marshall-Bell. Køb bladet her. 

Copyright Ridehesten.com
Lone Bang Larsen og Thranegårdens Rostov til Equitour DM 2021. Foto. Ridehesten.com/ Annette Boe Østergaard

Lone Bang Larsen med 11-årige Thranegaardens Rostov e. Blue Hors Romanov/Diamond (opdr. Jens Riishede Jensen) deltog også i det tyske stævne og de red til flotte 72.170 %, og det rakte til en syvendeplads. 

Se hele resultatet her. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen