Mudderbad og EM-kvalifikation til Daniel Bachmann (video)

02-08-2021 14:01

I den netop overståede weekend har Daniel Bachmann Andersen og Anna Kasprzak været til start ved det internationale stævne i tyske Herzlake. I går blev det nummer et og tre i Grand Prix Special og samtidig sikrede Daniel sig den sidste kvalifikation til EM i september

Copyright Ridehesten.com

Både Anna Kasprzak og Daniel Bachmann Andersen havde i weekenden taget turen til tyske Herzlake, for at deltage i det internationale stævne. I lørdags startede de godt ud, som man kan læse mere om HER.

Regnvejret havde allerede i lørdags sat stævnet under i vand og gårsdagens Grand Prix Special måtte rytterne ride på en udsædvanlig våd bane. Det var dog ikke en hindring for Daniel Bachmann Andersen og 9-årige Marshall-Bell e. Blue Hors Don Romantic (opdr. Nicolai Jepsen og Tina Christoffersen) som vandt klassen med 74,36%. På andenpladsen fulgte lørdagens vinder, finske Emma Kanerva, mens Anna Kasprzak på Fuhur 6 e. Fürstenrich/Nagnat blev nummer tre med 72,29%.

– Jamen jeg er rigtig godt tilfreds. Jeg har arbejdet kontinuerligt videre fra sidste stævne, så Marshall har forbedret sig. Jeg har fået mere blødhed og sikkerhed i tingene og fordi jeg aldrig stiller ham en opgave han ikke kan magte, så forbedrer han sig fra gang til gang, fortæller Daniel.

Faktisk skulle Anna have redet Grand Prix Kür på  Rock Star 13 e. Rockwell/Weinberg, men grundet de store mængder regn måtte resten af stævnet aflyses.

– Vi druknede i regn begge dage og jeg har virkelig aldrig oplevet noget lignende. Heldigvis tog han det helt fantastisk og bedst af alt, så lykkedes det at ride den sidste EM-kvalifikation hjem. Det er min første internationale sejr efter jeg blev selvstændig også med en 9-års hest, der er jeg ret stolt af, slutter Daniel.

Se resultatet af klassen HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen