Agnete Kirk Thinggaard ikke til Herning

26-02-2020 10:27

Landsholdsrytter Agnete Kirk Thinggaard fra Blue Hors har i samråd med sin træner Lars Petersen besluttet sig for at forlænge sit ophold i Wellington. Samtidig udmeldes der, at Blue Hors Don Olymbrio er på vej hjem

Copyright Ridehesten.com
Agnete Kirk Thinggaard og Blue Hors Zatchmo. Foto: Ridehesten.com/Maria Lærche Mortensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blue Hors skriver i en pressemeddelelse i dag, at Wellington byder på optimale faciliteter og enestående muligheder for at konkurrere på allerhøjeste plan, og således har Agnete Kirk Thinggaard og Blue Hors Zatchmo virkelig roen til at komme i dybden med trænings og konkurrencerutiner og samtidig få daglig sparring med træner Lars Petersen.

Agnete har derfor i samarbejde med sit team besluttet at forlænge opholdet og dermed holde fuld fokus på det gode arbejde med Zatchmo. Det betyder samtidig, at hverken Agnete eller Zatchmo stiller til start ved DWB 5-star i Herning.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er selvfølgelig ærgerligt, at et tilvalg af Wellington samtidig nødvendiggør et fravalg af Herning, men jeg glæder mig til en kommende udendørssæson med nye udfordringer, fortæller Agnete i pressemeddelelsen.

Blue Hors Don Olymbrio er efter planen på vej hjem over Atlanten, men da han har brug for en pause, stiller han heller ikke til start i Herning.

/Blue Hors.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen