Zack i livsfare

15-11-2015 09:51

Britt Carlsen

I forbindelse med hingstefremvisningen på Blue Hors under dressurfestivallen fortalte Esben Møller, hvorfor elitehingsten Blue Hors Zack ikke kommer til start i weekendens landsstævne på hjemmebanen i Randbøl

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack.

Der er skabt en tradition for, at Blue Hors fremviser hingste under Blue Hors Dressur Festival. Der var næsten fulde huse lørdag eftermiddag, hvor hingstestationen fremviste hingste i alle aldersgrupper. 

Blue Hors Zack, der er elitehingst i Dansk Varmblod og far til en lang række kårede sønner samt konkurrenceheste, skulle selv have været til start under stævnet, men han figurerede ikke på startlisterne. Det var der en grund til, forklarede Esben Møller, da hingsten blev vist i Grand Prix øvelser under Daniel Bachmann Andersen, for to uger siden fik hingsten en voldsom kolik, og Esben hastede på Ansager Dyrehospital med den værdifulde hingst. Heldigvis slap alle med skrækken, men som Esben sagde: Husk nu at bruge ham, der kan hurtig ske noget! På grund af medicineringen i forbindelse med behandlingen af kolikken, kunne hingsten ikke gå konkurrenceklasserne, men han blev fremvist under hingstepræsentationen. Igen i dag fremviser Blue Hors sine hingste, det sker fra kl. 16.30 til 17.30 lige inden den afsluttende Grand Prix kür med otte deltagere og efter finalen i Bundgaard Byg Cup.

Se tidsplan og starter her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen