Spændingen stiger i Tryon

14-09-2018 22:13

Camilla Tiefensee Schrøder

Med 73.541 % i Grand Prix Special har Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack stadig en chance for en plads i søndagens kür-finale. Konkurrencen spidser til, når de sidste ryttere rider på banen i løbet af den næste time

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors Zack. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste afdeling af Grand Prix Special-klassen går i gang netop nu i Tryon, hvor publikum endnu har nogle af de allerstørste dressurstjerne til gode.

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack e. Jazz/Rosseau var på banen i næstsidste afdeling. De lagde flot ud med en score på over 78%, men desværre kom der en fejl ved indgangen til første traversade efterfulgt af flere småfejl undervejs, så det ikke var muligt for ekvipagen at nå helt samme niveau som i går.

Inden de sidste syv ryttere rider på banen ligger de på en 10.-plads. For at indfri sit mål om at komme videre til søndagens kür, skal Daniel Bachmann Andersen placere sig blandt de 15 bedste. Der må dog højst komme tre ryttere fra hver nation med i finalen, hvilket giver en smule håb endnu.

Gørklintgårds Dublet i front
Den amerikanske rytter Kasey Perry-Glass leverede et smukt ridt på sin 15-årige DV-vallak Gørklintgaards Dublet e. Diamond Hit/Ferro (opdr. Jørgen Ravn). Trods en uheldig fejl undervejs scorede de over 78% og lagde sig i spidsen af feltet inden sidste pause. Men meget kan ske endnu, når flere af medaljefavoritterne skal vise deres værd i løbet af den næste times tid...

WEG og Longines Timing har fra tid til anden problemer med at vise resultatlisterne. Når de ikke er nede, kan de findes her:

Se resultatlisterne.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen