Vil du være med til at indvie Danmarks flotteste kæphestebane?

17-09-2024 15:34

Ved hjælp af forskellige fonde samt en række sponsorer, er det lykkedes Nordvestsjællands Rideklub at skaffe midler til at etablere en permanent kæphestebane til både dressur og spring. Nu skal banen indvies med en hyggelig dag i kæphestenes tegn

Copyright Ridehesten.com
Nu kan du være med til at indvie Nordvestsjælland Rideklubs helt nye kæphestebane. Foto: Privat.

Nordvæstsjællands Rideklub har med hjælp fra Nordea Fonden, Sparekassen Sjællands Fond samt en række uundværlige sponsorer lykkedes med at skaffe midler til at etablere en imponerende flot og permanent kæphestebane med plads til både dressur- og springstævner fremover. Nu kan Nordvestsjællands Rideklub endelig åbne lågen til deres nye bane, og derfor inviterer klubben alle dem, der har medvirket til banens tilblivelse til en festlig dag i kæphestenes tegn. 

Banen er, hvis vi selv skal sige det, Danmarks flotteste. Vi har i hvert fald ikke set lignende andre steder. Derfor vil vi også rigtig gerne fejre dagen med dem, der har bidraget til tilblivelsen af banen og dens materiel, lyder det fra Nordvestsjællands Rideklub. 

Søndag den 29. september klokken 12.00 bliver den nye flotte bane altså indviet med det første kæphestestævne, ligesom nogle af klubbens egne kæphesteryttere vil lave flotte opvisninger. Klubben sørger for et glas bobler til både børn og voksne, samt lidt til den søde tand. 

Kunne du tænke dig at deltage i denne hyggelige dag med indvielse af kæphestebanen, så kan du tilmelde dig kæphestestævnet via Go! eller på mail nvr.kaephest@gmail.com. Er din kæphest blevet halt, eller er den ikke trailervant? Så frygt ej, du kan låne en af klubben, så der er altså ingen undskyldning for ikke at deltage. Der går både dressur- og springklasser i alle aldersgrupper, så her er en god mulighed for børn og barnlige sjæle for en hyggelig eftermiddag hos Nordvestsjællands Rideklub. 

Tilmeld dig kæphestestævnet lige her. 

Copyright Ridehesten.com
Der er rig mulighed for at deltage til kæphestestævnet i forbindelse med indvielsen af den nye bane. Foto: Privat.
Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner