Tre podiepladser til Frida i Sint Truiden

21-04-2022 17:05

Johanne Kofod Jensen

Så er Frida og jeg kommet hjem fra årets første internationale stævne i belgiske Sint Truiden. Det var samtidig årets første udendørs stævne, og det gik over al forventning

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Jeg var så heldig, at jeg havde fået sponsoreret køreturen derned af Jorton A/S, så vi kunne køre derned i en lastbil, så selvom vi skulle køre derned om natten, så stod Frida mega godt og var frisk, da vi kom frem, lidt for frisk faktisk. Jeg måtte gå noget rundt med hende for at få hende til at falde til ro. Der var vettjek om eftermiddagen, den samme dag, hvor vi ankom. Det foregår på den måde, at du både skridter og traver med hesten på en opsat bane, og så tjekker de hestens pas. Frida gik fint igennem.

Næste dag skulle vi ride MB1, som er holdprogrammet. Min træner Pernille var med ved stævnet og var en kæmpe hjælp, for selvom Frida stadig var lidt frisk, fik vi varmet hende godt op, og jeg red en ret god, men lidt forsigtig tur med en enkelt virkelig ærgerlig changements fejl. Vi red 69,9% og blev nummer to. De første placerede var alle danske ryttere, og vi kom ind til en festlig præmieoverrækkelse til hest.

Dagen efter havde vi hviledag. Vi fejrede sejren i den danske lejr med sodavand og champagne. Vi tre juniorryttere som var dernede, havde det rigtig hyggeligt sammen og var gode til at bakke hinanden op.

Lørdag red vi MB2, som er det individuelle program. Frida gik en rigtig god tur til 70,8% og vi fik endnu en andenplads. Søndag var sidste dag. Her skulle vi ride kür. Frida virkede lidt træt, men alligevel ikke mere træt, end at hun lige kunne lave et par hop til siden for en kritikhenter, som sprang ud af en busk, men jeg fik hende beroliget og red til 73,9%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu får Frida et par rolige dage på fold og næste weekend er vi klar til landsholdssamling på Vilhelmsborg, hvor vi skal ride program og arbejde med at ride endnu flere points hjem, det bliver super spændende.

I kan følge vores træning på @jkj.dressage.

Kærlig hilsen

Johanne

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing