Telde tror på tæt medaljekamp

16-08-2013 13:28

Den svenske dressurrytter Minna Telde ser frem til ECCO FEI European Herning og hun bekræfter at træningen går efter planen

Copyright Ridehesten.com
Minna Telde og Santana.

I vinter fik den svenske landsholdsdressurrytter Minna Telde influenza og siden da, har hun haft problemer med gentagne lungebetænelser mv. Heldigvis ser det nu ud til at lægerne har fået hendes sygdom under kontrol og den svenske toprytter ser frem til Blue Hors FEI European Dressage Championship. 
Svenskerne stiller i stærk opstilling anført af EM bronzevinder Patrik Kittel og Watermill Scandic HBC e. Solos Carex og med, Tinne Vilhelmson Silfvén og Don Auriello e. Don Davidof, Malin Hamilton og Fleetwood e. Florestan I og Minna Telde og Santana e. Sandro Hit på holdet.Da Minna var i Verden for at ride UVM havde hun taget Santana med, for at holde hingsten igang under stævnet. Om hendes forventninger til EM fortæller hun: - Jeg glæder helt vildt til EM, og jeg vurdere at Sverige er blandt de top fem bedste landshold som Danmark, England, Tyskland og Holland, men det bliver vældig spændende og tæt. 
- Vi har blot seks timers rejse til Herning og det er en absolut fordel, at hestene ikke skal rejse så langt, og så kommer hele familien med mig for at bakke op og støtte mig. Og netop denne familiefølelse er meget vigtig for mig. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen