Stor spørgelyst ved handelsseminar

17-02-2015 22:59

Britt Carlsen

Dansk Varmblod indledte en række af seminarer med den nye købekontrakt og handel med heste som tema i magasinet Ridehestens lokaler i Hobro - både fremmødet og spørgelysten var stor

Dansk Varmblod har i samarbejde med Lett Advokaterne udarbejdet en ny købekontrakt, som skal gøre det lettere at handle heste. Købeloven, og især den del af den som omhandler forbrugerkøb, egner sig ikke til handel med heste. Det har medført en del retssager, primært fordi køber og sælger ikke har haft styr på aftalerne inden handlens indgåelse. 

Derfor indbyder Dansk Varmblod til en række seminarer, hvor handel med heste og den nye købekontrakt bliver gennemgået. Første seminar i rækken af i alt tre blev afviklet i magasinet Ridehestens lokaler i Hobro her til aften. 

Advokaterne Carsten Lorentzen og Lene Lykke Nielsen gennemgik købekontrakten i detaljer, og de fik undervejs svaret på en lang række spørgsmål og fik kastet lys over flere problemstillinger. Det blev en lang, men også meget informativ og hyggelig aften. 
Var man ikke blandt de mange fremmødte i Hobro, så har man mulighed for at deltage ved seminarerne:

  • Torsdag den 19. februar 2015 kl. 19.30-21.00 på Middelfart Ridecenter, Røjlevej 30, Middelfart
  • Tirsdag den 24. februar 2015 på Sjælland (tid og sted udmeldes snarest)

Købekontrakten, der kan downloades her  

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner