Startskuddet er gået til Danmarks Cup for ponyer

09-09-2017 07:58

Denne weekend er Kallehavegaard Rideklub i Randers vært for dette års Danmarks Cup i springning. Ponyerne er i fuld gang, hvor der fredag blev redet første kvalifikationsrunde

Copyright Ridehesten.com
Emma Pilgaard Frederiksen på Pilgaard´s Kiwi
Nyheden fortsætter efter annoncen

I går lød startskuddet til dette års Danmarks Cup i springning for ponyer. Kallehavegaard Rideklub ved Randers danner rammerne og hele 82 ekvipager fordelt på alle tre ponykategorier er til start i LB2*, mens 92 ekvipager dyster i LA2* og 33 kat. I og II-ekvipager skal på banen i MB2*.

Cuppen bliver afviklet over to kvalifikationsrunder fredag og lørdag, mens der er finale søndag.

På græsbanen blev der i går redet LA2*, hvor det blev Thilde Holm Nielsen og kat. III-ponyen Riwerstown Blonde, der løb af med sejren. Ekvipagen red en flot nulrunde og sluttede i tiden 51,67 sekunder. Hos kat. II-ponyerne blev det Michelle Buchhave Mortensen med Clement’s Miss Young, der kunne stille sig øverst på sejrsskamlen med den flotte tid af  53,71 sekunder. Kat. I ponyerne kæmpede også om placeringerne, men det blev Emma Pilgaard Frederiksen på Pilgaard´s Kiwi, der var dagens hurtigste ekvipage med nul fejl i tiden 56,69 sekunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I fredagens første kvalifikationsrunde i MB2* blev det kat. II ponyen Mr. B og Zabrina Nanett Christensen, der tog styringen. Det blev en stensikker sejr til ekvipagen, der efter en nulrunde, red ind i tiden 70,58 sekunder.  Kat. I ponyerne var sidst på græsbanen fredag, og her tog Mille Albinus Hjermitslev og Gortglas Lucky Strike pladsen øverst på sejrsskamlen med en overlegen sejr. Ekvipagen leverede en flot nulrunde og sluttede i tiden 68,39 sekunder.

LB2* blev redet på sandbanen på Kallehavegaard Rideklub. Der var fart over feltet, da ponyerne sprang, men det blev Emilia Rebecca Rohde og kat. III ponyen Tovdal’s Anais Anais, som løb med sejren. Ekvipagen red ind i tiden 56,30 sekunder. Hos kat. II ponyerne var dagens hurtigste ekvipage Ida Mei Dammand Villumsen og Toftegaards New Hope med tiden 57,21 sekunder, mens det blev en stensikker sejr til Emma Roed Thettrup og Foinix Dyrekjær hos kat. I-ponyerne. Ekvipagen red nul fejl og sluttede i den flotte tid af 57,58 sekunder

Se alle resultaterne HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner