Stutter Ask melder stævneklar

09-07-2023 19:00

DM i springning for seniorer og Agria DRF-mesterskab for U25, U21 og U18 bliver for første gang i 12 år afviklet i nye omgivelser; nemlig på Stutter Ask, som melder klar til en stævnetravl august måned

Nyheden fortsætter efter annoncen

DM i springning er igennem 12 år blevet afviklet under særdeles gode forhold hos Absolute Horses. Det kræver overordentligt gode faciliteter at kunne afholde et DM-stævne, og det kan de flotte rammer på Stutteri Ask til fulde matche. Her er man er vant til at holde stævner af den helt store kaliber, og så er den geografiske placering optimal for ryttere fra hele landet.

Hos Stutteri Ask har der været travlhed omkring opgraderingen af ridecenteret, der bl.a. omfatter ti nye stævnestalde med over 250 bokse og en ekstra ridebane til longering, hvor stævnedeltagerne kan motiomere deres heste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi håber at kunne fylde de nye stalde op ved DM i uge 32 og ved championatsfinalerne i uge 34. Vi har faktisk også DV-følskue i uge 31, så det meste af august står på arrangementer hos os, og det glæder vi os rigtig meget til, fortæller Betina Møller Jensen fra Stutteri Ask.

Staldene hedder A, B, C, D, E, F, G, H, I og J, og har hver boks et nummer, så det er meget overskueligt at finde frem til en boks, om den hedder E26 eller H9. Spåneballerne er kørt ind på staldgangene og er klar til at fylde boksene.

– Nu hvor hele byggeriet til at står færdigt, bliver det dejligt at se det taget i brug ved det første DM-stævne, som vi afholder her. Vi laver også et VIP-telt, der kommer boder med mulighed for shopping, og så laver vi i ridehallen nede på Elmelund et festområde til rytterfest, reception og lodtrækning, som bliver et rigtig hygge- og barområde. Så vi har lavet nogle ekstra tiltag, og vi opfordrer til, at der kommer rigtig mange herud. Vi vil gerne byde alle velkommen, slutter Betina Møller Jensen.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen