SPR's landsstævne i fuld gang

24-08-2018 15:25

Camilla Tiefensee Schrøder

De første nationale klasser er blevet afviklet i dag ved landsstævnet i springning for children- og ponyryttere i Bernstorffsparken, hvor DRF-mesterskaberne skydes i gang i morgen

Copyright Ridehesten.com
Anna Sofie Tørnæs og Strattonstown Nearly Gone er til start i DRF-mesterskabet i springning for kat. I-ponyer i morgen. I dag sejrede de Audi Cup MA1*. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen (arkiv)
Nyheden fortsætter efter annoncen

Så er de mange pony- og childrenryttere rykket ind i Bernstorffsparken, hvor dette års DM for deres aldersklasse endnu engang finder sted. Allerede i går blev stævnet indledt med en række nationale klasser, mens landsstævneklasserne gik i gang i dag.

Opvarmning til DM
Vinderen af dagens Audi Cup MA1* for kat. I blev Anna Sofie Tørnæs på Strattonstown Nearly Gone. Hun vandt med en fejlfri runde redet på 65.83 sekunder på den 15-årige hingst, som også er en af de to ponyer, hun starter DM på i morgen. Næsthurtigst var Matilde Baaring Kjærgaard, som indtog andenpladsen på Happy Haze med en nulrunde i tiden 66.20. Der var ikke mange hundrededele sekunder ned til Lærke Isabell Godsk og Kamaro Van Orchid's på tredjepladsen, som klarede banen på 66.79 sekunder.

I MA1* for kat. III blev det Isabell Victoria Frost Jensen på Dinko star, der løb med sejren. Hun var fejlfri i tiden 57.32 foran Karoline Sloth Kjær og Rosa, der kom på andenpladsen med et fejlfrit ridt i tiden 60.11.
I Audi Cup MA1* for kat II var det dog Karoline Sloth Kjær, der kom øverst på skamlen. Her red hun endnu en af mange sejre hjem på hingsten Bjerregårds Qlimax med en nulrunde i den overlegne tid 56.45 - 5,5 sekund foran nærmeste konkurrent.

To topplaceringer til Line Busk
Line Busk Heltborg tog både første- og andenpladsen i MB1* for kat I-II. Hun vandt på vallakken Jazz med en fejlfri runde i tiden 56.30 og blev nummer to med Gogo M, hvor hun også var fejlfri og red i tiden 57.80.
I kat. III-ponyernes MB1* var det Carla Sandberg Nielsen på den 9-årige vallak Fayre Caruso, der vandt med nul fejl og tiden 60.62, med tre sekunder ned til nærmeste konkurrent.

Caroline vandt childrenklassen
Fredagens sidste nationale klasse var en LA1* 115 cm for childrenryttere, og her blev det Caroline Knudsen på TM Belladonna e. Baldini II/Cajus (opdr. Uwe Thomsen), der red den hurtigste fejlfri runde og vandt i tiden 56.96. Et halvt sekund efter kom Rebekka Lomholt Kyed på andenpladsen med Paavo e. Pharis/Paquirri (opdr. Harald og Barbara Unger)

Nyheden fortsætter efter annoncen

DM-klasser fra i morgen
Stævnet fortsætter med regionale klasser hele aftenen. Lørdag starter de første afdelinger af DRF-mesterskaberne i alle tre kategorier, mens finalerne afvikles søndag.

Se alle start- og resultatlister

Ridehestens fotograf vil være til stede ved stævnet på søndag.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen