Nu gælder det DM-finalerne i Bernstorffsparken

26-08-2018 10:07

Camilla Tiefensee Schrøder

Karoline Sloth Kjær udviste absolut topform ved lørdagens første afdeling af danmarksmesterskaberne i springning for pony- og childrenryttere, hvor hun vandt både kat. II og kat. III. Afgørelsen i alle klasser falder her til eftermiddag

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær og Bjerregårds Qlimax vandt første afdeling af DRF-mesterskaberne for kat. II lørdag. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag gælder det de spændende finaler ved DRF-mesterskaberne i springning for pony- og childrenryttere, som afvikles af Sportsrideklubben i Bernstorffsparken.

Karoline Sloth Kjær har fået en forrygende start i mesterskabet, hvor hun i går kom på første- og andenpladsen i både kat. II og kat. III.
I 1. afd. Agria DRF Mesterskab for Pony kat. 3 og AUDI Cup - Præsenteret af Brogaarden vandt hun med Clements Catwalk og blev nummer to med Rosa efter hurtige fejlfri ridt på begge ponyer. Tredjepladsen gik til Nicoline Udby Edvardsen på Magical Mischief.
1. afd. Agria DRF Mesterskab for Pony kat. 2 præsenteret af Basisbank var hun til start på de to ponyer Bjerregårds Qlimax og Wrapgaardens Magic, so hun toppede resultatlisten med. På Qlimax vandt hun med en fejlfri runde i tiden 60.78, mens hun på Magic var fejlfri og næsthurtigst med en runde på 61.96 sekunder. På tredjepladsen kom Josefine Marie Westerskov, som red fejlfrit i tiden 66.35 på Vognmandgårdens To Night.

Isabell Vang Hvitved blev vinder af 1. afd. Agria DRF Mesterskab for Pony kat. 1 præsenteret af ORIFARM efter en fejlfri runde i tiden 70.25 på Doon Laddie. Her lykkedes det kun to ryttere at ride fejlfrit gennem banen, og den anden var Lærke Isabell Godsk og Kamaro van Orchid's, som dermed indtog andenpladsen i tiden 71.04.
Tredjepladsen gik til Anna Sofie Tørnæs og Strattonstown Nearly Gone, som red i den lynhurtige tid 64.45, men fik fire fejl undervejs.

Childrenrytterne er i skrivende stund i gang med den endelige finale. I går red de første afdeling, Agria DRF Mesterskab for Children - Præsenteret af De Forenede Dampvaskerier - De Forenede Dampvaskerier støtter SOS Børnebyerne. Her var det Noona Wildfang Linde, der vandt på Chelino 3 e. Conway/Calato (opdr. Dr. Bernard og Gloria Salick). Hun red fejlfrit i tiden 79.43, mens Lucas Vium på andenpladsen red fejlfrit i tiden 80.08 på Ecum S e. Cum Laude Z/Grandeur.

I dag søndag skal medaljerne uddeles i alle fire DM-klasser. Det bliver spændende at se, hvordan de fordeler sig.

Se start- og resultatlisterne.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald