Københavnsmesterskaber i springning

14-03-2024 06:57

Sportsrideklubben har i samarbejde med Holte Ride-Klub, Egene Rideklub og Værløse Rideklub taget initiativ til et Københavnsmesterskab i springning

Copyright Ridehesten.com
Bernstorffsparkens stadion med græsbane danner rammen om både kvalifikationen og finalen hos Sportsrideklubben. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der har i mere end 30 år været Københavnsmesterskaber i dressur, og fire rideklubber har troen på, at tiden er moden til ligeledes at have Københavnsmesterskaber i springning.

Derfor har Sportsrideklubben i samarbejde med Holte Ride-Klub, Egene Rideklub og Værløse Rideklub taget initiativ til et Københavnsmesterskab i springning, som er åbent for medlemmer af de fire klubber. Københavnsmesterskaberne i springning starter med LB for ponyer og LB samt LA for heste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kvalifikationer til Københavnsmesterskaber i springning afvikles i Holte Ride-Klub den 4.-5. maj, i Sportsrideklubben den 9.-12. maj, i Egene Rideklub den 25. maj (kun for pony) og Værløse Rideklub den 1.-2. juni (kun for hest) med finale hos Sportsrideklubben den 7.-9. juni i Bernstorffsparken.

Brogaarden og Kingsland er med som sponsorer, og der vil være gode præmier i både kvalifikationer og finale. De to finaler for heste vil have min. kr. 5.000 kr. til fordeling blandt de fem bedste. Bestemmelserne for Københavnsmesterskabet kan læses på klubbernes hjemmesider.

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen