Søren er suveræn

18-10-2020 07:30

Hannah Duelund Liltoft

Igennem de sidste tre uger, har flere danskere været til start ved det prestigefyldte stævne MET i Spanien. Sidste uge er snart gået - Søren Pedersen lader fortsat til at trives under de solrige forhold

Copyright Ridehesten.com
Vilamoura Tour Portugal 2018, Søren Pedersen og Tailormade Contou Foto: Ridehesten.com / Camilla Tiefensee Schrøder
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den internationale serie af stævner, ved navn Mediterranean Equestrian Tour, er gået ind i sin sidste uge. De danske ryttere rider fortsat. Søren Pedersen og hans tre formidable heste, holder fortsat et højt tempo. Faktisk så højt at Søren er kvalificeret til 145 cm, Grand Prix, Jump Off med  Tailormade Contou e. Conthargos / Toulon. Fredag aften red parret sig ind på en placering som nummer 13, hvilket gav direkte adgang til finalen, der afvikles i eftermiddag. 

Med sig har han også den smukke 10-årige vallak Chico Z e. Clinton I/Quantum. Chico har ligeledes været flyvende og brillierede lørdag med en fornem placering i 145 Guld tur 3, som nummer syv. 

Med den 8-årige Kan Fly e. Kannan, vandt han lørdag en 130 klasse. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der har været fart på, de sidste tre uger, Vi krydser fingre for endnu en top placering til Søren Pedersen og Tailormade Contou, senere i dag. 

Emil Hallundbæk er ligeledes til start i eftermiddag. Det er han med High Nitro e. Empire. Emil har  desværre været forfulgt af et nedslag, med den ellers så velspringende hest. 

Copyright Ridehesten.com
DM Springning Absolute Horses 2020, Emil Hallundbæk og High Nitro. Foto: Ridehesten.com / Kirstine Ulsø Olsen

Klassen løber af stablen kl. 13.30. Søren rider som rytter nummer 25 og Emil som rytter nummer 30. 
Stævnet kan følges her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen