Stutteri Ask skal afholde DM i springning

22-07-2022 18:47

Annika Knudsen Lorentsen

Når der fra 2023 skal afvikles DM i springning for seniorer og Agria DRF-mesterskab for U25, U21 og U18 bliver det for første gang i 12 år i nye omgivelser. DRF’s bestyrelse har nemlig godkendt en indstilling fra administrationen, landstræner Bo K. Møller og Springudvalget på, at Stutteri Ask skal afvikle det store mesterskabsarrangement de næste tre år

Copyright Ridehesten.com
Stutteri Ask. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tilbage i maj måned blev mesterskabet som planlagt sendt i udbud blandt DRF’s klubber og stævnearrangører, og DRF’s administration har efterfølgende modtaget ansøgninger fra fire forskellige stævnearrangører. Ifølge landstræner Bo K. Møller var alle ansøgninger rigtig stærke, men det endelige valg faldt på Stutteri Ask af følgende årsager:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har været virkelig godt vante hos Absolute Horses, som har afviklet mesterskaberne de sidste 12 år, så vi er glade for, at vi kan fortsætte under mindst lige så gode forhold hos Stutteri Ask. Her er flotte rammer til et mesterskab, man er vant til at holde stævner af den helt store kaliber, og så er den geografiske placering optimal for ryttere fra hele landet.

Og hos Stutteri Ask er nyheden om det tildelte mesterskab blevet modtaget med stor begejstring.

– Vi glæder os utrolig meget til at afholde mesterskaberne de kommende år. Absolute har gjort et fantastisk stykke arbejde de sidste mange år, og vi ser frem til at tage over og tilføje noget nyt til stævnet. Netop nu er vi f.eks. ved at bygge 257 spritnye stævnebokse, som sammen med vores andre faciliteter skal sikre et ekstraordinært DM-stævne, fortæller Betina Møller Jensen fra Stutteri Ask.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen