Internationale springheste på flyvetur

16-02-2016 14:09

Det er ingen let sag at transportere 64 top springheste med fly til Hong-Kong, hvor de skal deltage i det internationale Longines Masters. Men de er alle landet sikkert i Kina 

I søndags blev 64 springheste lastet ombord på fly fra Liége, Frankrig, for at blive fragtet sikkert frem til deltagelse ved Longines Masters i Hong-Kong. De landede alle i Kina i går morges, og de er nu klar til at forberede deres stævnedeltagelse den 19. - 21. februar i forbindelse med AsiaWorld-Expo. 

Mange af hestene er vant til at rejse over lange afstande enten via fly eller med anden transport, så det var ikke stressede og utilpassede heste, der gik ombord flyet i Frankrig i søndags. Hestene bliver desuden læsset under de bedste betingelser. To til tre heste stilles i egne bokse ved siden af hinanden, hvor der er god plads til at hestene kan hvile sig undervejs. 

De mange ryttere fra flere forskellige nationaliteter ser frem til at deltage ved dette års Longines Masters i Hong-Kong. Stævnets overordnede program kan ses her, og startlister samt resultater kan ses her.

Der vil desuden blive livestreamet fra begivenheden via dette link.

/Pressemeddelelse. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen