Guld til Astrid i nervepirrende springning

30-06-2019 13:26

Britt Carlsen

Da Astrid Vibe Skovgaard red på springbanen for at afgøre Nordisk Mesterskab i military for junior- og ungryttere til egen fordel - kunne hun tåle et nedslag, og det kom midt på banen

Kørestadion på Østanlæget på Vilhelmsborg danner i dag rammen om afgørelsen på militarkonkurrencerne ved Agria Nordic-Baltic Championships i ridebanespringning. Danmarks Astrid Vibe Skovgaard kom til ridebanespringning med den bedste score efter dressur og terrænspringning, hun kunne tåle et nedslag, og alligevel blive mester, og da det kom midt på banen, var der stor spænding i den danske lejr. Det lykkedes dog for 17-årige Astrid at holde hovedet koldt til slut, og hun passerede målstregen blot med det ene nedslag og er nu Nordik Mester sammen med Thanehøjs Prada-Noir e. Florist (opdr. Maria-Louise Thane Kallehave). Astrid roste efter sejren de flotte omgivelser og banerne på Vilhelmsborg. 
Holdkonkurrencen blev vundet af Finland foran Sverige og de øvrige nationer gennemførte ikke holdkonkurrencen. 

Det nordiske mesterskab for ponyer blev vundet af Julianne Roervik Gamlem/Boy Leanna fra Norge tæt forfulgt af Luna Richter fra Danmark med Rolsteds Viola, det blev svensk på bronzepladsen til Wilma Nyhlén og Lacken King, og igen tæt fulgt af danske Iben Thejls og Silverholm's Linox. I holdkonkurrencen blev det til guld til det danske hold bestående af Siw Kaas, Iben Thejls, Nathalie Havskov Badihi og Luna Richter. 

Se resultaterne HER
 

Læs mere om Nordisk Mesterskab i magasinet Ridehestens augustnummer

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen