Det sluttede som det begyndte - med guld

30-06-2019 15:47

Britt Carlsen

De danske dressurryttere i ungdomsrækken har været helt suveræne ved Agria Nordic-Baltic Championships og det sluttede som det begyndte med en guldmedalje - i dag til Sophia Ludvigsen i klassen for ungryttere

Landstræner Dennis Fisker er mere end tilfreds med sine unge ryttere i junior- og ungrytterklasserne. De har i høj grad levet op til forventningerne og sikret samtlige medaljer - på nær nogle få - inde på gårdspladsen på Vilhelmsborg som har dannet en pragtfuld ramme om dressurkonkurrencerne. 
I den afsluttende klasse, NM for ungryttere, stod der pludselig blæst over banen, og det gik ud over et par af de danske ryttere, hvis heste reagerede på omgivelserne. 

Det blev ponyrytter Sophia Ludvigsen, som sejrede i klassen for ungryttere i dag, og flere andre yngre ryttere er blevet testet på et niveau højere. Sophia var et procentpoints foran konkurrenterne i dag på Safari Klintgaard e. Sunny-Boy. Sophia bliver trænet af sin mor, berider Pernille Ørum, og hendes talent er helt åbenlyst.
Endnu en af de danske talenter kom ind i medaljerækken: Maja Juul og Grosse Freude sluttede på bronzepladsen. 

Se resultatet af klassen HER

- Rytterne har gjort det rigtig godt, bekræfter Dennis Fisker, og han er især glad for hold-guld-medaljerne. Hør ham gøre status over mesterskabet her: 

Læs mere om Nordisk Mesterskab i magasinet Ridehestens august nummer.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen