Sezuan-hopper i front i Frederiksværk

02-08-2017 22:30
Avl

Ved Dansk Varmblods stationsafprøvning for hopper i Frederiksværk Rideklub i dag markerede døtre efter Sezuan sig stærkt

Copyright Ridehesten.com
Senzai V.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tre præstationsstærke døtre af den tredobbelte verdensmester Sezuan gik i dag i front ved Dansk Varmblods stationsafprøvning for hopper i Frederiksværk Rideklub. I 3-års holdet gik fløjpladsen inklusiv en invitation til eliteskuet til Iben L. Kamps Senzai V, der har Lauries Crusador xx som morfar, mens reservefløjpladsen gik til hoppen med dagens bedste prøveresultat, Shirley fra Vivi og Christian Vang Lauridsen. Denne hoppe, der har Solos Carex som morfar, indløste også en billet til eliteskuet. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I holdet af 4-års og ældre hopper gik fløjen til den 4-årige tyskavlede hoppe, First Sezunara, der har Don Crusador som morfar.  Hoppen, der er ejet af fra Camilla Avnborg Lentz, kan ikke udtages til Dansk Varmblods eliteskue, da den er registreret i et andet forbund. I forædlerholdet aflagde familien Worre-Jensens hoppe Valløs Coco efter fuldblodshingsten Baccarat XX en flot rideprøve.

Se kataloget HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen