Flot dressur i Münster

13-08-2017 14:00

Maria Lerche Mortensen

Ved Turnier der Sieger-stævnet i Münster blev det i dag til en sejr til Kristina Bröring-Sprehe, imens Dorothee Schneider og Sezuan tog andenpladsen i intermediaire I

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dagens Intermediaire I, var dommerne ved Turnier der Sieger-stævnet i Münster helt enige om hvem klassens vinder skulle være, dette blev 31-årige Kristina Bröring-Sprehe på den 8 årige Destiny OLD e. Desperados/ Sandro Hit med intet mindre end 78,000 %. Og det er ikke første gang Kristina Bröring-Sprehe har international succes på hesten, der også var til start i Prix St. Georges og Intermediaire I ved stævnet i Aachen hvor danske Anna Kasprzak sejrede med Quarton.

Dommerne var ligeledes helt enige om hvem der skulle have placeringen som nr. 2, dette blev den tredobbelte verdensmester for ungheste Sezuan 2 e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro redet af Dorothee Schneider der opnåede 76,263 %

Nyheden fortsætter efter annoncen

På tredjepladsen var endnu en tysk toprytter at finde, nemlig Anabel Balkenhol på Crystal Friendship e. Fidertanz/ De Vito, der opnåede 73,500 %.

I dagens Grand Prix Special sejrede Dorothee Schneider og 13-årige Fohlenhofs Rock’n Rose e. Rubin-Royal/ Feiner Stern med 74,314 %. Andenpladsen gik til Ingrid Klimke på 9-årige SAP Geraldine e. Fürst Grandios/ Tolstoi med 72,294 %. Og igen blev det Anabel Balkenhol der tog tredjepladsen, denne gang med Heuberger TSF e. Imperio/Michelangelo med 70,686 %. Resultater fra stævnet kan ses her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen