Selma bedst i Stockholm

16-06-2023 21:00

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har været en god dag for flere af de danske springryttere der er til start i Stockholm. Selma Dresler har vundet en childrenklasse, mens Andreas Schou og Benedikte Rie Truelsen opnåede placering i deres klasser

Copyright Ridehesten.com
Selma Dresler og Rihanna i Stockholm. Foto: Privat

Flere danske springryttere er i denne weekend draget til Stockholm i Sverige, hvor der er Longines Global Champions Tour-stævne på programmet. 

I dag er konkurrencerne startet, og en af de første danskere i aktion var U25-rytter Benedikte Rie Truelsen, som er til start i Lövsta Future Challenge for U25-ryttere. Sammen med den 17-årige Cassina Z e. San Patrignano Cassini/ Voltaire leverede hun en fejlfri runde på den 145 cm-høje bane, og ekvipagens tid rakte til en flot syvendeplads. Klassen blev vundet af belgiske Thibault Philippaerts. 

Copyright Ridehesten.com
Selma og Rihanna. Foto: LGCT

Lidt senere på dagen var et par danske pony- og childrenryttere i aktion i de nationale klasser SHW Young Talents, og her lykkedes det Selma Dresler at tage sejren hos childrenrytterne. Det gjorde hun med hesten Rihanna efter en hurtig og fejlfri runde. 

Sidste dansker i aktion, var Andreas Schou, som var til start i den 145 cm høje 5-stjernede klasse. Her red han den 9-årige Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo, som han overtog tøjlerne på for ganske nyligt. 

Sammen leverede ekvipagen en fejlfri runde, og med en tid på 66,68 sekunder sikrede de sig lige akkurat en placering i klassen. De sluttede på 12. pladsen i klassen, der blev vundet af svenske Henrik von Eckermann, som red fejlfrit i tiden 54,56 sekunder. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner