Derby-sejr til Mathias Nørheden

04-07-2015 20:24

Maria Schacht

Det blev til en yderst spændende derbyklasse ved Bækgaarden Horse Festival i dag

Mathias Solen skinnede ned over både græsbanen og sandbanen på Bækgaarden, som begge var taget i brug til dagens derby-klasse, foruden et stykke af skoven udenfor banen. Nogle få af springene var blevet sløjfet på banen, for at tage hensyn til hestene i det varme vejr – dette kunne alle de fremmødte tilskuere til gengæld nyde godt af. Og der var fuld hus!

 

Klassen forløb spændende frem, eftersom flere både garvede og rutinerede ryttere – også dem der egentlig var blevet udnævnt til favoritter efter kvalifikationen – kom igennem banen med fejl.

 

Kun fire ryttere endte fejlfrie, og kunne ride om placeringerne i en omspringning; Mathias Nørheden Johansen, Søren Møller Nielsen, Emil Hallundbæk og Camilla Fliedner Ernst.

 

Søren og Ci Ci Senjor Ask lagde ud med en fejlfri, pæn runde i omspringningen, og lagde dermed pres på resten. Camilla fik fire fejl på banen, ligesom også Emil gjorde, da der dog blev satset lidt for meget fra de to ryttere. Spændingen lå derfor til sidst ved Mathias, som skulle ride uden fejl, men også med en hurtigere tid en Søren. Og det lykkedes! Mathias og Lucky Star havde en helt suveræn runde, og kunne ræse i mål med nul fejl og som vindere af klassen. 

 

Det er i øvrigt gået Mathias Nørheden ekstremt godt ved hele dette stævne!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen