Satan til salg: Den bedste hesteannonce

12-05-2021 19:30

Merete Haahr

Har du også overvejet, hvordan du skriver en god salgstekst, der fænger, så selv den vanskeligste og mest problematiske hest kan blive solgt?

Copyright Ridehesten.com
Foto: Olivia Dixon
Nyheden fortsætter efter annoncen

Alle heste kan finde et godt hjem, og med den rette beskrivelse kan man finde en ny ejer og give hesten en god fremtid.  På Ridehesten.com har vi tidligere skrevet om hvad der er vigtigt, når du skal lave en god hesteannonce.

En hesteannonce  skal være troværdig og attraktiv, og det er vigtigt, at man er ærlig omkring hvilken hest, man ønsker at sælge. Ofte skal der noget ekstra til for at finde den rette ejer, der kan få det bedste frem i hesten.

Det fik Jessica Lynn, som er hesteejer i Kentucky USA ,til at slå følgende annonce op om sin hest, som hun kaldte Satan, og hun tilbød den nye ejer en flaske rom med i købet,  idet hun mente det nok ville være nødvendigt:

Copyright Ridehesten.com
Foto: Olivia Dixon

” Pony sælges på eget ansvar: Mød Presley med tilnavnet Satan. Det første navn er han døbt med, det sidste har han fortjent. Satan er en mutation ( Welsh Pony x Quaterhorse) en 3 år gammel vallak, som stadig tror han er hingst. Han er en 130 cm høj ildkugle, som ikke er redet til, og de fleste dage kun lige til at trække med, hvis du er så heldig at du kan fange ham.

Han løb rundt i byens gader inden dyreværnet kunne fange ham. Han stejler og sparke en lille smule, og han kan undertiden finde på at bide, specielt hvis du prøver at røre ham. Du kan løfte hove på ham (særligt hvis du har et ønske om at dø).

I annoncen stod der heldigvis også nogle positive ting om Satan: 

Men han har også nogle gode sider af sig selv. Han har den smukkeste farve, som alle ville betale dyrt for. Han respekterer hegn, og han kommer godt ud af det med andre heste, specielt hopper. Han er virkelig nuttet, og så vil han minde dig om at betale din ulykkesforsikring til tiden. Han har elegante bevægelser, det ser du når du prøver at fange ham, for her bevæger han sig meget.

Så hvis du leder efter dit næste mustangprojekt så er han din. Prisen er $ 200, (1200 kr) for at holde slagteren på afstand. Er du professionel træner kan du blive berømt og komme i TV, hvis ikke du bliver løbet ned.  Har du lyst til en udfordring, så gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at vise verden at du er lige så skør som folk tror du er. Der følger en gratis flaske rom med i købet. (Den vil du få brug for)”

Nyheden fortsætter efter annoncen

Annoncen var sjov og velskrevet, og den gik viralt på de sociale medier som Amerikas værste hest.

Satans liv forud for hans nye hjem havde dog været alt andet end sjovt.   

Copyright Ridehesten.com
Foto: Olivia Dixon

Han var blevet solgt på Auktion som et-årig, men slap væk, og i over seks måneder var der ingen der kunne fange ham. Da det endeligt lykkedes at få fat på ham, blev han placeret sammen med en flok på 13 andre heste som alle blev sultet og forsømt. Han blev reddet af dyreværnet og Jessica Lynn oprettede annoncen. Satan var en hest, der havde desperat brug for nogen, der ville passe ham og give ham plads og tålmodighed.

Da Oliva Dixon så annoncen, vidste hun, at hun var den rette person til at tage sig af Satan. Hun træner til dagligt nødstedte og vanrøgtede heste  i Kentucky på et center for dyrevelfærd, og hun har stor erfaring og hjertet på det rette sted.  

Copyright Ridehesten.com
Foto: Olivia Dixon

Hos Olivia Dixon har Satan fundet et drømmehjem, og han lever det bedste hesteliv, han kunne ønske sig. Han kan nu  føle sig tryg og blot være tilstede. Olivia Dixon har oprettet en Facebook side og en Instagram side, hvor man kan følge med i deres daglige foretagender.

Hun har den holdning, at når det drejer sig om heste, er der ikke noget der er rigtigt eller forkert, det handler om empati, om at forstå hesten, og møde hesten med venlighed og tålmodighed, på det niveau hvor hesten nu engang er. 

Selv den vanskeligste hest kan finde et godt hjem, når man skriver en annonce målrettet den rette ejer.

 Kilde : Horse network  

 Satans Facebook side:  A Pony known as Satan  og han er også på Instagram : pony_known_as_satan

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen