Vil du gøre en forskel for vanrøgtede heste?

16-08-2024 12:43

Gennem Agria Naturridt kan du udforske naturen med din hest og samtidig være med til at samle penge ind til Hestens Værn, der kæmper for udsatte heste i Danmark

Sidste år lancerede Agria det digitale velgørenhedskoncept, og i år gentager de successen, når de igen indbyder til Agria Naturridt. Alle, der har lyst til at deltage, rider eller går en tur - i den samme weekend, men på hvert sit sted. Undervejs på turen skal man tage et billede og dele på sociale medier under #agrianaturridt. Agria donerer ubeskåret 10 kr. for hver deltager til Hestens Værn, som er en forening, der arbejder for at redde heste, der er udsagt for mishandling eller vanrøgt.

Arrangementet foregår i weekenden den 31. august til 1. september, og for at deltage skal man gratis tilmelde sig her, hvor man også kan læse mere. Man behøver ikke at være kunde hos Agria, og der er intet krav til, hvornår på dagen, hvor langt eller hvor man skal ride eller trække med sin hest - det handler blot om at nyde naturen og gøre en forskel.

Hvis du mangler yderligere motivation, er der desuden flotte præmier på højkant, og de tre rideklubber, der kan samle flest tilmeldinger, modtager gavekort fra Agria.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Agria

Dette skal du gøre, hvis du vil være med:

1. Tilmeld dig her.

2. Gå eller rid en tur med din hest i naturen den 31. august eller 1. september.

3. Del et billede eller en video fra turen på Facebook eller Instagram med #agrianaturridt.

4. Du må også meget gerne tagge os, så vi kan se, du har lagt et opslag eller story op.

Det kan desuden være en god ide at tage billedet fra jorden og ikke fra hesteryg, så der ikke sker uheld, og alle kommer sikkert hjem fra turen. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Agria
Astrid Ø. Sørensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen