Så er del 2 af podcasten også ude

03-10-2022 10:13

Trine Askjær-Jørgensen

I sidste uge udkom første del af Ridehestens betalte podcast i samarbejde med Brogaarden, der handler om inflation på hestefoder. Nu er anden del af podcasten også ude. Her kan du bl.a. blive klogere på, hvilke sygdomme og lidelser hesten risikerer at få, hvis man går på kompromis med mængden og kvaliteten af dens foder

Copyright Ridehesten.com
Fra venstre: Trine Askjær fra Ridehesten, Rolf Momberg, Nanna Luthersson og Eva Gleerup. Dækkenlagerrummet på Dyrenes Eldorado sikrede, at lyden blev god i podcast-afsnittene. Foto: Ridehesten.com/Maria Johansen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I slutningen af august måned var Ridehesten på besøg i Brogaardens nye lokaler hos Dyrenes Eldorado i Slagelse for at optage to spændende podcast-afsnit.

De to afsnit, der er lavet i et betalt samarbejde med foderproducenten Brogaarden, er nu begge at finde på Ridehesten podcast-kanal. Du finder dem lige der, hvor du normalt lytter til podcast eller ved at klikke på din favorittjeneste i oversigten nedenfor.

I begge afsnit har vi Nanna Luthersson, hestedyrlæge, forsker i mavesår og forfatter til ”Den Store Foderbog”, Eva Gleerup, agronom og lektor på Aarhus Erhvervsakademi og kvinden bag projektet ”Er havre davre?” og Rolf Momberg, ejer af foderfirmaet Brogaarden, i studiet til en spændende og meget relevant snak om inflation på hestefoder.

Del 1 af podcasten omkring inflation på hestefoder udkom i sidste uge og fokuserer på, hvad der ligger til grund for, at priserne på foder stiger, hvad man har brug for at vide for at kunne fodre sin hest korrekt, samt hvordan man måske kan spare penge på foderet, hvis man gerne vil det i disse tider, hvor økonomien er presset for mange og måske særligt bliver det hen på vinteren.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu er del 2 så også udkommet på Ridehestens podcast-kanal. I denne episode går vi i dybden med, hvilke sygdomme og lidelser hesten risikerer at få, hvis den ikke er dækket ordentligt ind af sit foder, hvilke udfordringer lovgivningen skaber for foderproducenterne og meget mere.

I en tid, hvor priserne på el, fødevarer, foder osv. stiger, kigger vi nærmere på, hvordan du kan fodre din hest til fornuftige penge uden at gå på kompromis med mængder og kvalitet. Vi prøver at besvare alle de spørgsmål, du måtte have som hesteejer i en tid med inflation. 

Podcasten bliver produceret af Ridehesten. Hvis du har forslag til emner, vi skal tage op i podcasten, så tøv ikke med at kontakte os på: info@ridehesten.com.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen