Rideudstyrsmode og nye ideer

02-10-2013 06:57

De mange innovative blikfang de cirka 380 udstillere præsenterede på SPOGA hest efteråret 2013 vil komme til at tiltrække opmærksomhed rundt omkring i landets rideudstyrsbutikker 

Copyright Ridehesten.com

Om man helst bevæger sig ud i stalden iført kvalitetstøj i traditionelle, afdæmpede farver, eller man er til shocking pink, multifarvede ridebukser med dyre- eller blomsterprint, så kan moden favne det hele i den kommende vinter og til foråret. Der var ikke mange tegn på økonomisk krise på dette års SPOGA-messe, hvor producenterne igen tør bruge farvepaletten, og rundhåndet strør glitrende sten ud over både tøj og rideudstyr. Og nu er blonder også på vej ind i ridemoden, ligesom multifarvet eller ensfarvet broderi dukker op på både ridebukser og overtøj.

På trods af at ridesporten er en sport der hviler på traditioner, så kan man i disse år opleve, at ny teknologi gør op med traditionerne, både hvad angår materialevalg og udformning af selv det mest traditionelle udstyr, sadlen.

Ridehesten var naturligvis på pletten, da Spoga-messen løb af stablen og du kan læse det hele og se masser af billeder i magasinet Ridehestens oktobernummer.

Læs meget mere i Ridehestens oktobernummer.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen