Rehoff 5'er i 155 cm Grand Prix

11-06-2023 18:28

Annika Knudsen Lorentsen

Caroline Rehoff Pedersen sikrede sig i dag en topplacering i 155 cm Grand Prix i Bratislava, hvor flere danske ryttere sluttede stævnet med placeringer

Caroline Rehoff Pedersen med Chaccieny og hendes mor Lone Rehoff Pedersen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge har en lille flok danske springryttere været til start ved CSIO3*-stævnet i slovakiske Bratislava, og i dag var der blandt andet 155 cm Grand Prix på programmet.

Her blev det til tre danske placeringer, og den bedste stod 21-årige Caroline Rehoff Pedersen for. I sadlen på den velspringende Chaccieny e. Chacco-Blue/ Caretano Z, red hun fejlfrit i hovedrunden som en ud af ni ryttere, og sikrede sig dermed en plads i omspringningen. Her red hun endnu en fejlfri runde, og sikrede sig femtepladsen.

Sejren i klassen gik til østrigske Alessandra Reich, mens schweiziske Bryan Balsiger, irske Harry Allen og hollandske Leopold van Asten sikrede sig de andre tre placeringer foran Caroline.

I videoerne nederst kan I se Carolines runder fra Grand Prix.

To andre danske ryttere sikrede sig en placering i klassen med fire fejl i hovedrunden. Det drejede sig om Kasper H. Hansen med Zero K e. Kannan/ Robin Z (opdr. Eskild Black Pedersen & Søren Knudsen) og Mathias Nørheden Johansen med Franco 79 e. Firth of Lorne/ Coronas, som tog henholdsvis 12. og 13. pladsen i klassen.

Tidligere på dagen red Mathias Nørheden Johansen sig til en topplacering i 145 cm-klassen, hvor han red hurtigt og fejlfrit med Camelot 124 e. Casall/ Calata. Sammen sikrede de sig andenpladsen i klassen kun overgået af slovakiske Andrej Holly. I denne klasse blev Kasper H. Hansen nr. 10 med Katrinelund Satisfaction e. Sandro's Adel/ Crelido (opdr. Ib Kirk).