Poulsen Horsetrucks: Den her den kan alt

04-12-2020 11:36

Hannah Duelund Liltoft

På Vrøndingvej i Horsens er der mere end 40 års erfaring samlet under ét tag. Martin Poulsen der er indehaver af  Poulsen Horsetrucks, er i denne tid, i specielt godt humør. Den nye Krismar Horsetrucks er klar til at rulle ud på landevejen. Vi mangler bare én ting

Copyright Ridehesten.com
Den funktionelle 4-hestes Krismar Horsetruck. Foto: Poulsen Horsetrucks
Nyheden fortsætter efter annoncen

Martin Poulsen er for mange kendt i hesteverdenen. De ældre husker nok tilbage til da Martin selv var en aktiv rytter, mens de yngre kan genkende ansigtet fra blandt andet Hingstekåring i Herning, hvor Martin troligt har været repræsenteret på messen Hest og Rytter. Alt hænger dog i sidste ende sammen, glæden til hestene samtidig med komfort til rytteren. 

– Jeg havde sådan glædet mig til Hest og Rytter messen i 2021. Her var det planen at den nye Krismar Horsetrucks, for alvor skulle indprentes hos rytterfolket, udtaler Martin Poulsen med ærgrelse i stemmen.

Det blev nemlig offentliggjort for få dage siden, at det traditionsrige arrangement, grundet Covid-19 er aflyst.

Det er den lille smarte multifunktionelle Horsetruck fra Krismar, det hele drejer sig om. Denne Volvo, med 280 HK, er indbegrebet af innovativ tankegang, når det gælder funktionalitet for hest og rytter.
Her er plads til fire heste, samtidig med at der er en god og pladsvenlig living.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Den har alt hvad man kan drømme og så ovenikøbet til en fornuftig pris, fortæller Martin Poulsen.

Læsning af hestene kan både ske ved brug af siderampen eller bagrampen. Udover dette er det muligt at benytte lastbilen til transport af hesten til over 8 timer.

Her er ikke sparet på detaljen, derimod er de små udfordringer gennemtænkt og udviklet. 

 

 

Info

Er du blevet nysgerrig på denne Horsetruck eller måske mangler råd og vejledning. Så står Martin klar til at give råd og vejledning
Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing