Polsk banebygger bygger i København

12-02-2023 06:50

Annika Knudsen Lorentsen

Ved Copenhagen Eventning 2023 skal den polske banebygger Marcin Konarski igen i år stå for at lave terrænbanen, og i den forbindelse har han i tirsdag været forbi Sportsrideklubben for at forberede sig

Copyright Ridehesten.com
Marcin da han var på besøg på Lundegaarden i forbindelse med planlægningen sidste år. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I tirsdags havde Sportsrideklubben besøg af den polske banebygger Marcin Konarski, som var på besøg for at tage det første kig på terrænbanen, som han skal stå for at bygge ved det internationale militarystævne, Copenhagen Eventing til september 2023. 

Marcin har stor erfaring med at bygge terrænbaner, og det er også ham der kommer, når der i 2024 skal bygges bane til nordisk mesterskab. Efter besøget er dialogen omkring stævnet åbent, og klubben er i samarbejde med Marcin i gang med at se på hvilke tiltag, der skal gøres for at kunne afholde et optimalt stævne. 

Copyright Ridehesten.com
Peter T. Flarup med Gamegirl Impe ved Copenhagen Eventing 2022. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– En del af snakken gik blandt andet på, hvordan vi kan sikre, at bundforholdene er mere optimale. Terrænbanen blev nemlig ret hård sidste gang, så det arbejder vi på at fikse, fortæller Jakob Leth, der er formand for Sportsrideklubben. 

Copen Eventing er et militarystævne arrangeret af Sportsrideklubben, som byder på både nationale og internationale klasser, og som i flere år har dannet rammen om de danske mesterskaber i military. Terrænspringningen afholdes hos Lundegaarden i Høsterkøb, og Marcin stod ligeledes bag bygningen af terrænbanen sidste år. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen