Flarup fejlfri i terrænet

18-06-2016 17:50

Mens de tyske ryttere kamper om det nationale mesterskab i military, er konkurrencen også et tre-stjernet internationalt militarystævne, og Peter Flarup er avanceret efter terrænspringningen

Danmarks mest erfarne militaryrytter Peter Flarup udtrykte i dag stor tilfredshed med hans unge og, på dette niveau, urutinerede Stald Mejses Frankie e. Federico XX / Ak’s Rush. Den 9-årige danske varmblods-vallak lå på 12.plads ved det 3-stjernede internationale militarystævne i Luhmühlen, Tyskland i går efter dressuren, og efter et fejlfrit terrænridt, med en lille straf for tidsoverskridelse, er Peter og Frankie nu avanceret til 10. pladsen inden morgendagens ridebanespringning. 

Stævnet fungere også som det tyske mesterskab, og trods stærk regn har bunden fungeret perfekt, fortæller Peter, men banen der mødte ryttere og heste i dag var både stor og svær. - Vi har set fremragende ridning under de bedste betingelse på en bane med tilpas udfordring for rytterne, det er virkelig en god test forud for Rio, udtalte den tyske landstæner Hans Melzer.

Peter fortæller, at hans unge hest løste opgaven godt. Han har udviklet sig godt i vintermånederne, hvor Peter har ændret sit træningssystem, så har igen har fået mere fokus på det, han selv har været god til at udvikle. Og det virker, bekræfter han. Og han udtalte, at han efter de to forudgående konkurrencer både var glad og tilfreds med resultatet, men nu mangler ridebanespringningen. 
- Det er en hest som kan gå hele vejen, vurderer Peter selv, og dermed ser han også Frankie som en potentiel EM-hest til næste år.

Det er Sandra Auffarth og Opgun Louvo, som har lagt sig i spidsen af konkurrencen om mesterskabet forfulgt af Ingrid Klimke med Horseware Hale Bob.

Se resultatet her. 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev