Pedro Godsk vandt S1* i Vejle

18-01-2014 22:13

Aftenens S1* var stævnets højdepunkt ved weekendens landsstævne i springning i Vejle Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Pedro Godsk - her på Metallica.

Dagen startede med en LA2** som blev vundet af Christina Madsen på Breakpoint-K med nul fejl i omspringningen i tiden 23,90 sek.

Dernæst fulgte en MB1*, hvor Anne Line Knudsen på Little Foot 12 var hurtigst gennem en fejlfri omspringning i tiden 27,66 sek., hvilket indbragte hende førstepladsen i klassen.

Kasper H. Hansen sprang sig til hele to sejre i dag. Først i MB2** på Qualified efter en fejlfri runde i tiden 41,36 sek., og dernæst i MA1* på Litas-Star med nul fejl i omspringningen i tiden 22,84 sek.

Dagen sluttede af med stil – nemlig med en S1*, hvor hele syv ekvipager kom fejlfrit gennem hovedspringningen og skulle ud i en omspringning. Her var Pedro Godsk på Vianetta hurtigst i tiden 31,90 sek. uden fejl og vandt dermed klassen. På andenpladsen kom Torben Frandsen på Carmargue med nul fejl i omspringningen i tiden 32,04 sek., mens tredjepladsen gik til Kim Henriksen på Gørklintgårds Montana, som var fejlfri i omspringningen i tiden 32,12 sek. Toppen i klassen lå dermed meget tæt – alle inden for under ét sekund.

Se flere resultater HER og læs fredagens resultater HER, hvor Søren Carly Wind fortæller hesten Angelica Bird og sejren i MA1*.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald