Mysteriet om Uthopias nye ejer fortsætter

24-06-2016 11:27

Efter flere spekulationer grundet total tavshed, er købet af den sorte hingst Uthopia nu endelig bekræftet. Hesten er betalt, men fortsat er det uvist, hvem der er køberen

Copyright Ridehesten.com

Carl Hester vandt OL-guld for hold tilbage i 2012 i London på ryggen af den sorte hingst Uthopia e. Metall/Inspector. Charlotte Dujardin har startet hingsten ved flere internationale stævner, og så endte det med at hingsten nu har stået skadet hos Carl Hesters team i lang periode. Det skabte påstyr i den engelske dressurverden da det kom for øre, at hingsten nu skulle sælges på en auktion, til trods for at den var skadet.

Nu kan auktionshuset så bekræfte at salget af Uthopia på auktionen tilbage ved den 27. maj, nu er endeligt godkendt – hesten er købt og betalt. Men til stor frustration for mange er det endnu uvist hvem der står bag det nye ejerskab af Uthopia. Auktionshuset udtrykker fortsat: - Den nye ejer af Uthopia ønsker ikke at blive identificeret lige nu.

Under hele processen har Uthopia været opstaldet hos Carl Hesters team i England. Som det forlyder er den nye ejer fra Skotland, og alle venter fortsat i spænding på at sløret for denne person løftes. Uthopia blev solgt til et hammerslag på 165.000 pund.

Kilde: Horse&Hound.  

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen