Gode nyheder for Uthopia

28-06-2016 15:41

Efter man i sidste uge kunne læse, at den sorte OL-hingst Uthopia var blevet endeligt handlet, var der fortsat stor usikkerhed omkring den nye ejer, nu har Carl Hester spændende godt nyt at berette

Copyright Ridehesten.com

Der har nu i en længere periode været stor usikkerhed omkring hingsten Uthopia e. Metall’s fremtid. Hingsten har boet hos den britiske toprytter Carl Hester og hans team i mange år, og tilbage i 2012 red Hester selv Uthopia under de olympiske lege i London, hvor de sammen med resten af det britiske hold vandt guld.

Uthopia blev i sidste uge bekræftet solgt efter at have været slået op på en stor auktion, og det skabte røre i hesteverdenen, da hingsten stod skadet, og i virkeligheden burde blive boende hos Hesters team i England. Selvom ejeren af den sorte stjerne endnu ikke har vist sig, kan Carl Hester nu give godt nyt til alle bekymrede sjæle på Uthopias vegne.

Carl Hester skriver følgende: - Undskyld for den lange ventetid, men den har været det hele værd. Jeg kan nu bekræfte, at Uthopia er sikret og vil blive boende herhjemme, hvor han er meget elsket. De involverede ønsker fortsat at forblive anonyme, og jeg håber, at alle vil respektere dette, lad det være nok at sige, at jeg er meget taknemmelig for det. Tusind tak til alle for deres støtte, det har virkelig været overvældende, at så mange mennesker har involveret sig. En meget lykkelig slutning på en lidt stressende historie, hvilket vil gøre min fødselsdag i morgen endnu bedre. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald