Carl Hester slog eliten i Olympia

17-12-2015 09:37

For engelske Carl Hester gik alt op i en højere enhed i World Cup-kvalifikationen ved London Horse Show i Olympia i går aftes. Også for danske Agnete Kirk Thinggaard blev Grand Prix Küren en succes

Copyright Ridehesten.com
Carl Hester og Nip Tuck.

Carl Hester havde forberedt sig grundigt til dette års World Cup-kvalifikation i London med en helt ny Kür til Nip Tuck, og det er en kür med meget høj teknisk sværhedsgrad - så svær, at det også nemt kunne gå galt. Men i aftes lykkedes det ham, og til alt helt viste Nip Tuck sig fra sin allerbedste side og viste Carl styrker, som han ikke vidste, hesten havde.

- Det her betyder utroligt meget for mig. Jeg tænkte, jeg havde chancen i aftes, og jeg greb den. For at kunne lykkedes med så svært et program, skal man virkelig have hesten på sin side, og Nip Tuck var helt med mig, fortalte Carl Hester.

Med sin sejr henviste han sin egen elev og sin egen hest, Charlotte Dujardin og Uthopia, til andenpladsen. De opnåede 82,550% mod Carl Hesters 83,750%. 

Danske Agnete Kirk Thinggaard og 12-årige Jojo Az e. Ginus/ Justboy red en flot Kür til 76,950% og scorede med en sjetteplads World Cup-point.

Copyright Ridehesten.com
Agnete Kirk Thinggaard og Jojo Az.

Se resultatet fra klassen HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen