To danske dressurryttere klar til Olympia

15-12-2019 15:05

Camilla Tiefensee Schrøder

Anders Dahl og Ulrik Mølgaard er begge på startlisten i World Cup Grand Prixen ved London Olympia i morgen, hvor de bl.a. skal konkurrere mod den britiske toprytter, Charlotte Dujardin, i FEI's nye, korte Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Anders Dahl og Fidelio van Het Bloemenhof var på det danske landshold ved EM i dressur i Rotterdam. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I morgen tages der hul på London Olympia Horse Show 2019, og det store stævne skydes i gang på dressurbanen med World Cup Grand Prix.
På startlisten er to erfarne danskere, nemlig landsholdsrytteren Anders Dahl med Fidelio van het Bloemenhof og Ulrik Mølgaard med Michigan.

Fra Storbritannien er et hold af landets allerbedste ryttere og heste klar til at spille med musklerne og gøre sig bemærket med henblik på udtagelse til OL i Tokyo. Den tredobbelte OL-guldmedaljevinder Charlotte Dujardin har Mount St. John Freestyle med til start, mens hendes træner, Carl Hester, kommer med Hawtins Delicato.
Richard Davidson og Bubblingh, som var med til at vinde Nations Cup i Compiégne tidligere på året er også til start, og det samme er Charlotte Fry på den 10-årige hingst Everdale.

Sidste års vinder af World Cup-Grand Prixen i London, hollandske Hans Peter Minderhoud og Glock's Dream Boy, er klar til give de britiske hjemmebaneryttere kamp til stregen endnu engang.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se deltagerlisten

Kort Grand Prix på programmet
Ligesom sidste år skal en ny version af FEI's korte Grand Prix prøves af ved World Cup-stævnet i London. FEI er i gang med at udvikle en kortere Grand Prix med det formål at gøre dressursporten mere interessant for et bredere publikum. Programmet fik en lunken modtagelse af World Cup-deltagerne sidste år, men her i efteråret har FEI afholdt en workshop, hvor de har arbejdet videre med programmet, som i sin nyeste version nu vil blive testet endnu engang på London Olympia.

Livestreaming
FEI World Cup-klasserne kan livestreames via FEI tv. Alle andre klasser vises på betalingskanalen Riders Live TV. Derudover dækker den britiske kanal BBC stævnet på BBC2 og online.

Se startlisterne

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen