Martha vandt Topponyer Stil Cup

22-08-2023 09:15

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden blev finalen i Topponyer Stil Cup afholdt hos Hovgaard Rideklub, og det blev Martha Helleberg Sønderby, der sikrede sig sejren

Copyright Ridehesten.com
Martha Helleberg Sønderby. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Topponyer Stil Cup er en turnering for ponyryttere, hvor der er fokus på rytterens opstilling og indvirkning på ponyen. Turneringen består af seks kvalifikationer og en finale, og netop finalen blev afholdt i weekenden hos Hovgaard Rideklub. 

Her var 17 ekvipager til start i kampen om sejren i årets Stil Cup. I sidste ende blev det Martha Helleberg Sønderby med Lundgårds Donlope e. Melli's Dornik/ Chamberlain (opdr. Mette Raahede), der tog sejren med sammenlagt 145.264 procent. Ekvipagens bedste score opnåede de i lørdagens LA1, hvor de red til hele 73,882 procent. 

Copyright Ridehesten.com
Ella Hegner-Reese. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

På andenpladsen blev det Ella Hegner-Reese med Høj's Verona e. Nørlunds Vincente/ Antario N (opdr. Helle Hust og Jørgen Rasmussen), mens Alberte Randrup med Havens Bacardi e. Rodrigues Vrå/ Dressmann II (opdr. Søren Vestmark Christensen) tog tredjepladsen. 

Copyright Ridehesten.com
Alberte Randrup. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Finalen blev afgjort over to konkurrencer i LA1, og det samlede resultat for de to klasser, var afgørende for det endelige resultat. 

Ridehesten fotograf var til stede ved stævnet, og alle billeder kan findes online her. 

Resultat fra finalen.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen