Skal din rideklub afholde B-stævne?

20-09-2024 06:44

Det er nu blevet tid til, at de rideklubber, der ønsker at afholde landsstævner i dressur og/eller springning i 2025-sæsonen, ansøger om stævnetermin hos DRF

Copyright Ridehesten.com
Skal din rideklub være værter for et landsstævne i næste stævnesæson? Ansøg nu. Foto: Ridehesten.com/Sanne Kolind
Nyheden fortsætter efter annoncen

For at få den bedst mulige koordinering af og plan for stævner, der afvikles i Dansk Ride Forbund, skal der hvert år, forud for den kommende stævnesæson, ansøges om terminer til afvikling af B-stævner i spring og dressur. DRF har fornyeligt udsendt en mail til alle stævnearrangører, der gør dem opmærksom på, at det nu er tid til at søge om disse terminer for perioden 1. april 2025 til 31. marts 2026. 

Hvis din rideklub ønsker at afholde et landsstævne i den kommende sæson, skal nedenstående ansøgningsformularer udfyldes og sendes til rideforbundet.

Ansøgningsskema til B-stævner i dressur og ansøgningsskema til B-stævner i springning.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

For hvert B-stævne, som ønskes afholdt, skal der udfyldes et ansøgningsskema. Det kan være en god ide at angive flere datoer i prioriteret rækkefølge til hvert stævne, da det øger sandsynligheden for, at kalenderen går op. Alle felter markeret med "*" skal udfyldes.

Da vi har ventet med at åbne for B-stævneansøgninger til FEI’s stævnekalender var på plads for at undgå karambolage, er fristen for ansøgning af B-stævneterminer kortere i år. Alle B-stævneterminer skal derfor være ansøgt via ovenstående formularer senest den 20. oktober 2024, skriver DRF

Kilde: Dansk Ride Forbund

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner