Hold-DM i Bernstorffsparken

17-08-2022 16:21

Christine Krogh Frausing
Skribent

Agria DRF Mesterskab i Hold dressur er tilbage i Bernstorffsparken, og der er lagt op til et brag af en fest, med stor præmiesum takket være stævnets sponsorer

Copyright Ridehesten.com
Hillerød Sportsrideklub, der i 2010 vandt hold DM, netop i Bernstorffsparken ved Sportsrideklubben. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Om en måned, d. 16.-18. september løber Agria DRF Mesterskab i Hold dressur af stablen, og mesterskabet er i år tilbage i Bernstorffsparken, hvor det første mesterskab blev afviklet i 2005, på oplæg fra bl.a. Sportsrideklubben.

Med sponsorater fra Dressurens Venner, Lundgrens Law Firm, BDO, GSV, Globale Trucks og Orifarm, har klubben øget doteringen i mesterskabet til kr. 75.000,-. Der er derfor store pengepræmier at se frem til, når der skal deles medaljer ud ved dette års hold-mesterskab.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Udover DM klassen tilbyder klubben både Intermediare og Grand Prix, og der er derfor lagt op til en weekend med en masse god ridning. 

Sportsrideklubben glæder sig til at se de mange hold, som får æren af at konkurrerer på deres nyanlagte fiberbane, til en weekend med masser af god sport. 

Find tilmelding til stævnet her. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner