Isabell Werths Belantis klar til Grand Prix

12-06-2020 13:07

Den tyske dressurrytter Isabell Werth, der er kendt for at have et arsenal af konkurrencedygtige Grand Prix-heste i stalden, har flere på vej i S-dressur og rider i denne weekend i tyske Essen Herbergen 

Copyright Ridehesten.com
Belantis under Beatrice Buchwald ved UVM i Verden i 2015. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Isabell Werth har tilmeldt tre heste til det tyske stævne, der lige nu er i fuld gang i Essen Herbergen, og blandt dem er den 8-årige hoppe Superb e. Surprice/ Donautanz, samt de to 11-årige Fairmont e. Fit for Fun/ Davignon II og Belantis e. Benetton Dream/ Exposé.

Den skimlede hingst Belantis vandt sølv for 6-års ved UVM i Verden 2015 under tyske Beatrice Buchwald, der måtte se sig slået af tyske Dorothee Schneider, der tog guldet på DV-hingsten Sezuan, mens KWPN-hingsten Eye Catcher sikrede sig bronze. Alle tre hingste er i dag langt i deres respektive uddannelser, men hvis Belantis kommer til start i Grand Prix i weekenden, vil han være den første af de tre til at tage springet til Grand Prix.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Foreløbigt er Isabell Werth kun på startlisten i Essen Herbergen med vallakken Fairmont i dagens S-klasse, Intermediaire II, hvor man også kan opleve hingste som Rocky Lee, der er far til Revolution, og Quatergold, der er far til Quaterhit, samt den kendte hingst For Romance I.

Nyhedsportalen Dresspod skrev i går, at Isabell Werth har bekræftet til Dressursport Deutschland, at hun kommer til start i Grand Prixen på Belantis. Rytteren fortæller til Dressursport Deutschland, at Belantis er en meget meget følsom hest, der har haft brug for længere tid til at blive klar, og han har taget et stort skridt i sin udvikling i den seneste tid.

Stævnet i Essen Herbergen - ClipMyHorse.TV.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald