Benedikte og Søren slutter godt af i udlandet

17-02-2019 15:51

I Neumünster sluttede Søren Pedersen godt af, mens Benedikte Rie Truelsen blev placeret i Grand Prix til Sunshine Tour

Copyright Ridehesten.com
Benedikte Rie Truelsen og Cassina Z.
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske springryttere har fordelt deres starter godt over hele Europa samt ikke mindst i USA. Søren Pedersen sluttede godt af i går aftes til det CSI3* stævne i Neumünster, da det blev til en tredjeplads i 150 cm med Tailormade Chaloubet e. Chacco-Blue/Baloubet du Rouet. I alt var der 8 ryttere ud af 35 startende der kom videre til omspringning, og af de 8 lykkedes det kun 4 at ride fejlfrit. Det blev Harm Lahde der vandt klassen foran polske Jaroslaw Skrzyczynski. Søren red også dagens Grand Prix på Tailormade Chaloubet, hvor en enkel bom desværre holdt dem ude af omspringningen.

Resultaterne fra Neumünster kan ses her.

Sunshine Tour Grand Prix
Benedite Rie Truelsen stod for endnu to gode runder på Cassina Z e. Cassini I/Voltaire, da hun red CSI2* Grand Prix. Sammen med 12 andre ryttere lykkedes det hende at komme med til omspringning. Her red hun to flotte fejlfrie runder og sluttede som nr. 9. Til stævnet har hun også opnået placering på Contador-Vitz.

Resultaterne fra Sunshine Tour kan ses her.

Dansk placering i Wellington
I USA har der været et dansk juniorhold til start i Nations Cup. Her blev det til en fjerdeplads for det danske hold. Det er også lykkedes Sophia Botved Studd at blive placeret i en juniorklasse 130 cm på Corlanda e. Corlensky G/Corghano.

Resultatlisterne fra stævnet kan ses her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen