Isabell Werth troner med sine modne hopper

28-04-2021 20:03

Isabell Werth har i eftermiddag og til aften domineret Grand Prix-klasserne ved det internationale dressurstævne i Mannheim og har vundet de to klasser med Bella Rose og Weihegold. Dansk Charlotte Heering fik en sjetteplads

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth og Weihegold ved World Cup finalen 2019 i Göteborg, som de vandt. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Isabell Werth har indtaget den internationale dressurscene med sine to verdenklassehopper Bella Rose og Weihegold. For den 17-årige westfalerhoppe Bella Rose e. Belissimo M/ Cacir AA er CDI4*-stævnet i Mannheim det første stævne siden EM 2019 i Rotterdam. Isabell og Bella Rose vandt eftermiddagens Grand Prix-klasse med knap 80%.

I samme klasse opnåede Danske Charlotte Heering en sjetteplads med sin 15-årige KWPN-vallak Bufranco e. Negro/ Zevenster med solide 72,413% i denne Grand Prix, der er kvalificerende til Grand Prix Special.

Se klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth og Bella Rose ved EM 2019 i Rotterdam, som de vandt. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Kür-turen vandt Isabell Werth også den indledende Grand Prix, og her var det med den 16-årige oldenburgerhoppe Weihegold e. Blue Hors Don Schufro/ Sandro Hit. Den erfarne ekvipage opnåede 81,674% i en meget tysk domineret resultatliste.

Med disse to hopper har Isabell Werth vundet næsten utallige mesterskaber både individuelt og for det tyske hold.

Se klassens resultat.

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth ved EM 2019 i Rotterdam, hvor hun vandt individuelt guld på Bella Rose. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner