Ny vinder af Topponyer Stil Cup

21-08-2022 09:59

Annika Knudsen Lorentsen

I forbindelse med landsstævnet hos Hovgaard Rideklub denne weekend, er vinderen af årets Topponyer Stil Cup fundet. Det blev Philippa Estrup Lindskov, der tog sejren

Philippa Estrup Lindskov med Holsteins Charmeur. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

18 ekvipager mødtes henover i går og i dag i Topponyer Stil Cup-finalen hos Hovgaard Rideklub, hvor de mange ponyryttere gjorde deres bedste for at sikre en god finaleplacering.

Sejren gik til Philippa Estrup Lindskov med Holsteins Charmeur e. Fehkamp's Coestelin, som endte med et samlet resultat på 147,632. I dag red hun til flotte 75,219 procent.

Fakta
Om Topponyer Stil Cup

Topponyer Stil Cup er en turnering for ponyryttere, hvor der er øget fokus på rytterens opstilling og indvirkning på ponyen. Turneringen består af seks kvalifikationer fordelt i hele landet, samt en finale. De tre bedste ekvipager fra hver kvalifikation går videre til finalen. Turneringen var i år for ponyryttere født i perioden mellem 2008 og 2013.

Læs mere.

Fold up

Andenpladsen gik til Martin Krabbe Kirk med Foxy, som endte med samlet 144,364 procent, mens Isabella Knude Eriksen med Skou’s Oliver tog tredjepladsen.

Præmieoverrækkelsen afholdes senere i dag i forbindelse med præmieoverrækkelserne for DM-klasserne. Ridehestens fotograf vil være til stede ved alle præmieoverrækkelser, ligesom der er taget billeder fra en del af klasserne under stævnet hos Hovgaard Rideklub.