Mindepris til Jytte Lemkow

08-06-2014 17:53

Britt Carlsen

I samarbejde med familien Hartel-Siesbye har Dressurens Venner taget initiativ til at indstifte en mindepris til ære for Lis Hartel. Den blev traditionen tro uddelt ved DM på Broholm og i år tilfaldt den Ridehestens dressurskribent Jytte Lemkow

Copyright Ridehesten.com
Pernille og Nicole Siesbye overrækker her Dressurens Venners og familien Hartel-Siesbye indstiftede "Lis Hartels mindepris" til dressurskribent Jytte Lemkow. HKH prinsesse Benedikte begundede valget og betegnede Lemkow en faglig kapaciet.

Lis Hartels mindepris gives til en person, der har gjort en ekstraordinær indsats for dressursporten, til en dressurrytter, til en handicaprytter eller til en forening, der har arbejdet for at fremme dressursporten i Danmark.

I år gik prisen, helt velfortjent, dressursskribent Jytte Lemkow. Jytte Lemkow er kendt af magasinet Ridehestens læsere, idet hun siden magasinets start i 1995 har skrevet artikler fra internationale begivenheder i dressursporten og skrevet om bedømmelse af dressur i en lang række anerkendte artikler. 

I forbindelse med prisoverrækkelsen sagde HKH prinsesse Benedikte, formand for Dressurens Venner bl.a. Gennem mange år har Jytte Lemkow skrevet faglige artikler og dermed udbredt kendsabet til den klassiske dressur. Hun formidler budskabet med saglig kundskab og ikke uden humor og med stillingtagen. Jytte Lemkow er en kapacitet og en ildsjæl og som sådan i høj grad mindeprisen værdig. 
 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen