DM-guld til Anna og Driver

08-06-2014 13:54

Britt Carlsen

Grand Prix-rytterne på under 25 år red kür i deres mesterskab i dag, og det gjorde på en særdeles overbevisende måde - er er potentiale til noget stort også i seniorrækken - og det blev Anna Kasprzak og imponerende Hønnerups Driver der snuppede guldet

Da Anna Kasprzak red Hønnerups Driver ud i en travøgning gik der et sus gennem publikum - den store røde vallak spidsede ørene og så vandrede han afsted med en rummelighed, smidighed og et antrit, som det blot er meget få heste i verden forudt at kunne levere. Hans positive udstråling, flotte form og imponerende trav og galoppotentiale gjorde deres kür til en absolut fornøjdelse at følge. Han har ikke meget erfaring på Grand Prix niveau, men i dag var hans passage og piaffe øvelser forbedrede i forhold til de foregående dage, så det tegner godt. Anna var da også super glad for igen i år at stå med en guldmedalje på Broholm, for det blev resultatet efter dagens kür, hvor Daniel Bachmann Andersen red sig op på sølvmedaljepladsen, som sidste år, hvor han holdt efter Nanna Merrald.

- Hvor er Anna sej, jeg kan godt leve med at stå bag de dygtige piger, smilede Daniel, der havde nået sig mål forud for mesterskabet. Han har selv uddannet Versace det sidste stykke vej mod Grand Prix, og hesten imponerer især med særdeles flot og sikker passage og piaffe.

Anne Sofie Aaen red en svær kür med mange højdepunkter, bl.a. i piaffe og dobbelte galoppirouetter. - Jeg er mødt til at satse på sværhedsgraden for Schambuca Sølyst har ikke samme kvalitet som Driver og Versace, sagde hun da bronzemedaljen var en realitet, og den var hun særdeles tilfreds med.

Se resultatet her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen