Man SKAL ride Christmas Show!

09-12-2017 19:03

Chefberider på Stutteri Ask Søren Møller Rohde er ikke i tvivl - afslutningen på stævneåret skal ske til Lånlet Christmas Show - og når det så krydres med en sejr i Mini Grand Prix, så er det helt perfekt

TG Horse Boxes Mini Grand Prix finale blev særdeles seværdig. I det hele taget har rytterne vist masser af god sport under LånLet Christmas Show, fortæller berider Søren Møller Rohde, der nuppede sejren på avlshingsten Quarz Ask e. Quintero. Han var alene om at være fejlfri på den udfordrende bane, hvor Christoffer Nervig Møllekær var over fire sekunder hurtigere, men med et nedslag på Zidane.
Søren er ikke i tvivl om, at han skal til start ved Christmas Show. - Det er fantastisk organiseret, der er gode forhold på Vilhelmsborg, og en super stemning især her lørdag aften, hvor der er helt fyldt i hallen. Hvor mange landsstævner kan fylde en ridehal? 
- Vi har set god og spændende sport, og der er mange ryttere, som rider sindsygt godt! understreger han. Selv var han mere end godt tilfreds med sejren i Mini Grand Prix på Quarts Ask, der har været ude af konkurrence i mere end to år. - Han fik en skade, og vi besluttede at passe godt på ham, og give ham tid til at komme tilbage i sporten. Han har virkelig sprunget godt på Vilhelmsborg, og han har vist, at det her er nemt for ham. 

Søren er meget tilfreds med, at hingsten nu er fit og har lyst til opgaven. I samtlige fem klasser under stævnet har hingsten sprunget fejlfrit, fortæller Søren, og allerede lørdag aften blev Quarz Ask kørt hjem til Stutteri Ask på Fyn til sin vante box. - Så er han klar til at komme på fold i morgen og hygge sig, det fortjener han, slutter Søren. 

Se resultatet af klassen HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen