Læsertips til hjemmetræning under corona

02-02-2021 07:00

Marie Helene Rigård Rohleder

Er du også ved at være træt af corona, nedlukning og aflysninger? Her er en række forslag og lidt inspiration til, hvordan du kan variere træningen med din hest derhjemme 

Copyright Ridehesten.com

I foråret lavede Ridehesten et opslag på vores Facebook- og Instagramprofil, hvor vi spurgte jer, hvad I laver med jeres hest under coronakrisen. Vi søgte inspiration til, hvordan vi kan variere hjemmetræningen, nu hvor de fleste stævner og arrangementer er aflyst. 

Og I var super gode til at komme med forslag - Her er et par udvalgte kommentarer og billeder fra jer: 

Miljøtræning med hesten 
Her er det Maria Halina Dziadzio-Jensen (billede 1) og Michaela Blomquist, som træner miljøtræning med sin hest, hvorde arbejder på at vænne hesten til plastik og presseninger. 

Leg og rid uden udstyr

Nikoline Luther Justesen laver allerede en del varieret træning med sin pony. Hun skriver til os, at hun blandt andet rider turer ved skov og strand, går ture og som det ses på billedet springer de også uden udstyr. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

Gå og løb med hesten 
Rigtig mange af jer har også foreslået, at man kan begynde at løbetræne med sin hest, og til at starte med bare gå en masse lange ture, og få en på opleveren sammen med sin firbenede ven. 

Her er det Vinnie Møller-Larsen og hesten på tur. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

Mere inspiration til at variere hjemmetræning med hesten

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen