92.572 besøgte Roskilde Dyrskue i weekenden

30-05-2022 14:24

Annika Knudsen Lorentsen

Det var et vellykket comeback fra Roskilde Dyrskue, som i weekenden vendte tilbage efter to år, hvor det har været aflyst på grund af corona

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredag, lørdag og søndag var der Roskilde Dyrskue, hvor mange deltagere mødte op med deres dyr eller andre indslag, og bidrog til et godt dyrskue, hvor stemningen var i top på trods af nogle store byger, hvor særligt fredagen bød på koldt og vådt vejr. 

I alt besøgte 92.572 Roskilde Dyrskue i år, og arrangørerne bag dyrskuet fortæller, at de er rigtig glade for den store tilslutning og for igen i år at kunne samle folk på dyrskuepladsen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi synes, at det er gået rigtig godt. Vi er glade og tilfredse, vejret kunne vi jo ikke lave om på, men det har alligevel været et godt arrangement. Afviklingen gik efter planen, og folk var glade og i godt humør, forklarer Helle Lyngfeldt, som er en af de ansvarlige bag Roskilde Dyrskue.

Roskilde Dyrskue har i mange år været en fast tradition, men i både 2020 og 2021 måtte arrangementet aflyses på grund af COVID-19. I år kunne det heldigvis vende tilbage i fuldt format. 

Læs mere om Roskilde Dyrskue.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner