Læsertips til hjemmetræning under corona

04-05-2020 11:11

Marie Helene Rigård Rohleder

Ridehesten spurgte vores skønne følgere på Facebook og Instagram om, hvad I laver med jeres hest under coronakrisen. For aflyste stævner giver mere tid til hjemmetræning. Her er en række udvalgte forslag og inspiration til, hvordan du kan variere træningen med din hest derhjemme 

Copyright Ridehesten.com

Fredag d. 1 maj lavede Ridehesten et opslag på vores Facebook- og Instagramprofil, hvor vi spurgte jer, hvad I laver med jeres hest under coronakrisen. Vi søgte inspiration til, hvordan vi kan variere hjemmetræningen, nu hvor de fleste stævner og arrangementer er aflyst. 

Og I var super gode til at komme med forslag - Her er et par udvalgte kommentarer og billeder fra jer: 

Miljøtræning med hesten 
Her er det Maria Halina Dziadzio-Jensen (billede 1) og Michaela Blomquist, som træner miljøtræning med sin hest, hvorde arbejder på at vænne hesten til plastik og presseninger. 

Leg og rid uden udstyr

Nikoline Luther Justesen laver allerede en del varieret træning med sin pony. Hun skriver til os, at hun blandt andet rider turer ved skov og strand, går ture og som det ses på billedet springer de også uden udstyr. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: privat

Gå og løb med hesten 
Rigtig mange af jer har også foreslået, at man kan begynde at løbetræne med sin hest, og til at starte med bare gå en masse lange ture, og få en på opleveren sammen med sin firbenede ven. 

Her er det Vinnie Møller-Larsen og hesten på tur. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

Mere inspiration til at variere hjemmetræning med hesten

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen